Σημείωμα Προέδρου, Διευθύνοντος Συμβούλου και Δημιουργού, Ιατρού Σάββα Λιονή

Καλώς ορίσατε στη So Natural

Οι φόρμουλες της So Natural είναι προϊόντα αγάπης. Υπήρξαν βέβαια δυσκολίες και εμπόδια, δύσκολο να τα αποφυγή κανείς όταν επιμένει να δώσει απτή μορφή, και υπόσταση σε μία ονειροπόληση. Είναι οι πόνοι της γέννας που μαρτυράει μια μάνα. Υπήρξαν αναπόφευκτα και εμπόδια που προέκυψαν στο περιθώριο μιας αμείλικτης αγοράς, που στη περίπτωσή μας χρησιμοποιήθηκαν αθέμιτα μέσα, για να ανταγωνιστούν μια νέα αξία.


Η δημιουργία της So Natural και των προϊόντων της βασίζεται στη πολύχρονη ιατρική εμπειρία και φαρμακοτεχνική έρευνα του ιατρού Σάββα Λιονή.


Το πάθος και η δημιουργική κλήση του ιατρού Σάββα Λιονή για την κοσμετολογία, τον ώθησαν αρχικά να ασχοληθεί με τη δημιουργία καλλυντικών στο περιθώριο της κύριας ιατρικής του δραστηριότητας, την Ογκολογία. Επί 40 έτη μελέτησε τη διεθνή φαρμακοτεχνολογία, αναζήτησε παλιές «σοφές» συνταγές της φύσης και της παράδοσης, τις δοκίμασε, τις τροποποίησε και τις εμπλούτισε με πολύτιμη ιατρική γνώση και δεξιότητα. Δημιούργησε μοναδικές καλλυντικές φόρμουλες που για χρόνια μόνο ελάχιστοι φίλοι είχαν το προνόμιο της δοκιμής και χρήσης τους. Το 2000, αυτό που ξεκίνησε ως χόμπι, τέθηκε στη βάση ενός μοντέρνου επιχειρηματικού σχεδίου και έτσι προέκυψε η So natural Dr Lionis Cosmetics & So Natural One Dr Lionis Perfumes and Creams. Αναπόφευκτα, υπήρξαν και εμπόδια που προέκυψαν στο περιθώριο μιας αμείλικτης αγοράς που συχνά επικαλείται αθέμιτα μέσα για να ανταγωνιστή μια νέα αξία. Με έμπνευση, όμως, επιμονή, πολυεπίπεδη γνώση και σε συνεργασία με την ερευνητική του ομάδα (ειδικούς φαρμακοποιούς, χημικούς και δερματολόγους) προέκυψε ύστερα από μακροχρόνιες κλινικές δοκιμές, μια «δεξαμενή» 54 μοναδικών, παγκοσμίως κατοχυρωμένων συνταγών ιατρικών καλλυντικών για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος που συνδυάζουν ιδανικά τη γνώση και την ασφάλεια της ιατρικής επιστήμης με τη σοφία της φύσης. Από την πολύτιμη αυτή παρακαταθήκη, η So Natural συστήνει στους παλιούς και νέους φίλους της τρία μοντέρνα μοναδικά προϊόντα και, εφαρμόζοντάς το του Πλούταρχου «δια της υπομονής και επιμονής τα πάντα κατορθώνονται», προχωρά ανοίγοντας νέους δρόμους για το μέλλον. Αυτό που μένει εντέλει είναι η χαρά της δημιουργίας, η πρόοδος και βέβαια μια εξαιρετική σειρά προϊόντων.


Αυτό, λοιπόν, είναι η So Natural: όνειρα που ομορφαίνουν σε βαζάκι!


Ιστοσελίδα ιατρού: www.drlionis.gr & www.drlionis.com

 

Η εταιρεία So Natural Dr. Lionis Cosmetics για λόγους βελτιώσεως των προϊόντων της τα 10 τελευταία χρόνια και μετά από περεταίρω έρευνα και έλεγχο των συνταγών της έδωσε βάση στη βελτίωση των προϊόντων της. Με βάση τα νέα δεδομένα των ερευνών και μαζί με τη 10η επέτειο των γενεθλίων της 2006 – 2016, η εταιρεία με τη βελτίωση και τη κατοχύρωση νέων σημάτων ή ανανέωση παλαιών, ξεκινάει τη νέα 10ετία (2017 – 2027) με σκοπό να παρουσιάσει τις καινούργιες ανανεωμένες και βελτιωμένες συνταγές της. Η εργασία ήτανε δυναμική, αθόρυβη και δημιουργική. Οι κριτές μας, οι κυρίες που τις χρησιμοποιούν θα μας δικαιώσουν με την εμπιστοσύνη τους όπως και έγινε χωρίς πανηγυρισμούς σε όλες τις επίμονες δοκιμές. Εδώ σημειώνουμε την άπειρη εκτίμησή μας στην ανωτέρω προσπάθεια των συμμετεχουσών και προκειμένου να γίνουν οι αλλαγές και οι βελτιώσεις ότι από σήμερα η εταιρεία δεν θα διαθέτει προϊόντα στην αγορά μέχρι και του απολύτου ελέγχου και της τελευταίας μας συνταγής ώστε με την έναρξη θα κυκλοφορούν νέα προϊόντα, υπό απόλυτον έλεγχο και το αφιερώνουμε με αγάπη και εμπιστοσύνη στις κυρίες που θα μας τιμήσουν. Θα βγει σχετική ανακοίνωση όταν η εταιρεία είναι έτοιμη. Η τακτική για το μέλλον της εταιρείας και οι κινήσεις της χαρακτηρίζονται από σωστά και σταθερά βήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

 

Ευχαριστώ!

Σαββας Ι. Λιονής
Ιατρός