Kaymaki Polis Ladies - Advanced, Hydrating, Nutritive & Revitalizing Night Cream

Σήμερα που υπάρχει η τάση να εξαφανισθεί η νυχτερινή κρέμα το Kaymaki επαναφέρει την νυχτερινή αναζωογόνηση και ωραιοποίηση του γυναικείου δέρματος στην διάρκεια της νύκτας.
Η λέξη Kaymaki είναι η μοναδική παγκοσμίως και κατοχυρωμένη.


Το «καϊμάκι» ανθός κρέμας προσώπου και σώματος κυκλοφορούσε πάνω από 500 χρόνια στα παράλια της Μ. Ασίας και διεδίδετο από κει στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.
Ήταν γενικά όνομα κρεμών που παρασκευάζονταν από φαρμακοποιούς, χημικούς, ιατρούς και εμπειροτέχνες της εποχής, γνωρίζοντας την μεγαλύτερή του άνθηση από το 1850 έως το 1920 όπου και χάθηκε μέσα στον Α Παγκόσμιο πόλεμο.
Γενικώς ήταν προϊόντα επιστήμης και εμπειρίας της εποχής, σοφών επιστημόνων και εμπειροτεχνών στα καλλυντικά που διατηρούσαν την αιώνια νεότητα της γυναίκας από τη νεαρή της ηλικία και ιδιαίτερα κατόρθωναν να διατηρούν την ώριμη επιδερμίδα νεαρή και σφριγηλή για πολλά χρόνια.

5

6

 

 

Ο ιατρός Σ.Ι. Λιονής με παλιές συνταγές χρησιμοποιώντας υλικά φυσικά και υλικά βιοτεχνολογίας από το 1963 έως το 1999, συλλέγοντας εμπειρία από το εξωτερικό, δημιούργησε 54 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ που δοκιμάστηκαν επιτυχώς, οι οποίες τώρα μέσω της εταιρείας SO NATURAL είναι στη διάθεση του κοινού.

 

Από το 1999 έως το 2007 με συνεχείς έρευνες και πειράματα, κλινικές δοκιμές και εφαρμογές, τα ξεχασμένα και εγκαταλελειμμένα «καϊμάκια» αναβίωσαν από την εταιρεία μας και πλήρως ανανεωμένα και εμπλουτισμένα, ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις, αλλά βασιζόμενα στις παλαιές συνταγές περιέχοντας φυσικά και βιοτεχνολογικά προϊόντα, καταλήξαμε στη μία τέλεια ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΡΕΜΑ, που ενυδατώνει, αναγεννά, αναζωογονεί και τρέφει σε βάθος την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Βοηθά το δέρμα να αποκτήσει νεανικότητα, σφριγηλότητα, λάμψη και απαλότητα.

 

Τώρα υπάρχει μόνο ένα καϊμάκι της So natural με προηγμένη σύνθεση και επαναστατική δράση, ένα πολύτιμο cocktail ομορφιάς. Χρησιμοποιώντας αυτό το μοναδικό προϊόν, εκατοντάδες κλινικές έρευνες έδειξαν θετικότατα αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος.

 

Λόγω χρησιμοποίησης κατάλληλων υλικών ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ -ρωτήστε τον ιατρό, φαρμακοποιό ή χημικό σας ως προς την αναγραφόμενη σύνθεσή μας- η γυναίκα διαπιστώνει ότι το δέρμα της είναι μαλακό, με μεταξένια υφή.

Διαπιστώνει ότι χρησιμοποιώντας το προϊόν έχει κάνει προληπτική φροντίδα, κατά της ξηρότητας και ευαισθησίας με άριστη περιποίηση και προστασία, έχει επανορθωτική δράση στο ταλαιπωρημένο από το περιβάλλον δέρμα, ενισχύει την άμυνα του δέρματος, αποκαθιστά τις διαταραγμένες αλυσίδες των πρωτεϊνών σε φυσιολογικό επίπεδο, μειώνει την υποθερμία του δέρματος, διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των επιδερμικών κυττάρων, προστατεύει τον διαταραγμένο δερματικό φραγμό και κάνει ταχεία επαναεπιθηλίωση μικροτραυματισμών και σκασίματων δέρματος. Επιπλέον, το καϊμάκι έχει ενίσχυση από το φυσικό ελαιόλαδο και έλαιον από φυσική μαστίχα Χίου.
Επίσης περιέχει φυτικά φλαβονοειδή, αντίστοιχο γαλλικό “le souci” (πρώτη δημοσίευση press medical 1933) προϊόν, αντιγηραντικό, αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες και ιαματικό.

Δεν είναι δυνατόν να περιγραφούν όλες οι ιδιότητες της κρέμας αυτής αλλά και του κάθε υλικού, λόγω της πληθώρας των υλικών που περιέχει.
Ο ιατρός φαρμακοποιός ή χημικός σας θα σας απαντήσουν και λόγω εμπειρίας, και από τη διεθνή βιβλιογραφία.

Το καϊμάκι μειώνει τις ρυτίδες, τονώνει, αναζωογονεί, αναγεννά και ενισχύει την ελαστικότητά του, ενισχύεται η σύνθεση των επιδερμικών πρωτεϊνών και λιπιδίων, μειώνεται η διαδερμική απώλεια υγρασίας, ενισχύεται το λιπιδαιμικό φράγμα δέρματος και αυξάνεται η ελαστικότητά του.
Έχει μαλακτικές και επουλωτικές ικανότητες, προάγει τον πολλαπλασιασμό και αναγεννητικότητα των κύτταρων δέρματος, και έτσι προστατεύει και αναγεννά το ταλαιπωρημένο δέρμα.
Υπάρχει ακόμα υλικό που είναι αντιερεθιστικό και αντιφλεγμονώδες και προσδίδει υποαλλεργικές ιδιότητες στην κρέμα.

Το KAYMAKI POLIS LADIES είναι Μοναδικά Παγκοσμίως Κατοχυρωμένο (ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ & της ΣΜΥΡΝΗΣ της παλαιάς εποχής) ενισχυμένο με πληθώρα σύγχρονων υλικών αναζωογόνησης του δέρματος ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ που διατηρούν την αιώνια νεότητα της γυναίκας από τη νεαρή της ηλικία και ιδιαίτερα κατoρθώνουν να διατηρούντην ώριμη επιδερμίδα νεαρή και σφριγηλή για πολλά χρόνια).

Οι So Natural κρέμες της ιατρικής συνταγής είναι καλλυντικές και θεραπευτικές κρέμες χρήσιμες και σε:

  1. Δερματολόγους ιατρούς.
  2. Αισθητικούς.
  3. Φυσιοθεραπευτές, συνιστώμενες μετά από εντατική φυσικοθεραπεία.
  4. Επαγγελματίες υγείας (φυσικής ιατρικής, (φυσίατροι και τεχνολόγοι) και συναφών ειδικοτήτων).

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ


Το βράδυ αφού καθαρίσετε με το κατάλληλο γαλάκτωμα καλά το δέρμα σας, απλώστε ικανή ποσότητα από την κρέμα σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό σας με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε τα απαλά και πολύτιμα συστατικά της κρέμας να φροντίζουν το δέρμα σας όλη τη νύχτα. ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 50 ml.

Το KAYMAKI POLIS LADIES είναι μόνο νυχτερινή κρέμα για ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ του προσώπου & του λαιμού ή σε συνδυασμό όπως περιγράφεται με τις άλλες κρέμες RICH & INNOVATIVE ή αν δεν χρησιμοποιείται άλλη κρέμα χρησιμοποιείται μόνο το KAYMAKI σαν νυχτερινή κρέμα.

Το KAYMAKI σωστά εφαρμόζεται ως εξής: Μετά από καθαρισμό δέρματος έστω με λίγο νερό εφαρμόζεται το KAYMAKI με ελαφρά επάληψη & το αφήνουμε 10 λεπτά όπου ενεργή σαν ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ . Συνέχεια γίνεται μασάζ της περιοχής μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ


Παρακαλείστε το καπάκι από το βαζάκι της κρέμας της So Natural να βιδώνεται σωστά και να είναι κλειστό πάντα για την καλύτερη συντήρηση και ασφάλεια της κρέμας για περισσότερη διάρκεια. Όλα τα καλλυντικά της So Natural, να διατηρούνται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Σάββας Ι. Λιονής

 

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ


Όλες οι κρέμες της SO NATURAL έχουν διακριτικό απαλό άρωμα ώστε να μην καλύπτουν το προσωπικό σας άρωμα.